Ευχαριστήριο Ρούσσου για τον άρτιο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
Κοινωνία

Ευχαριστήριο Ρούσσου για τον άρτιο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου, τη Φιλαρμονική του Δήμου, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και τους πολίτες που παρακολούθησαν την παρέλαση ευχαριστεί ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος για τον «άρτιο» εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Χαλανδρίου:

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της διοίκησης όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία, την υπηρεσία Περιβάλλοντος και Καθαριότητας καθώς και τους εργαζομένους σ΄ αυτές για την άριστη συνεργασία τους και την αφοσίωση που έδειξαν ώστε να γίνουν όλα όσα απαιτούνταν για τον άρτιο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την άρτια εικόνα που παρουσίασαν συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση της επιτυχίας του εορτασμού.

Η επιτυχία της παρέλασης με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου οφείλεται σε όλους εσάς που εργαστήκατε με συνέπεια για να πραγματοποιηθεί.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τη Φιλαρμονική του Δήμου, η οποία με τις άψογες ερμηνείες της δημιούργησε αυτή την υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους.

Ο Δήμαρχος 

Σίμος Ρούσσος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet