Πασχαλινό τραπέζι για εκατοντάδες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Πασχαλινό τραπέζι για εκατοντάδες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου

Ένα καλάθι γεμάτο αγάπη προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου σε εκατοντάδες οικογένειες ωφελούμενων, εν όψει Πάσχα. Η φετινή διανομή των αγαθών πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πασχαλινό καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης περιείχε νωπό κρέας, ροφήματα, αναψυκτικά, χυμούς, βαμμένα κόκκινα αυγά, τσουρέκια, κουλουράκια, σοκολατένια λαγουδάκια, γλυκίσματα και φυσικά λαμπάδες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο παραμένει σταθερά στο πλευρό περίπου 1.200 εξυπηρετούμενων, φροντίζοντας να καλύπτει τις ανάγκες τους, χάρη στη σταθερή ενίσχυση που λαμβάνει από το Δήμο Χαλανδρίου αλλά και στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό χορηγιών από εταιρείες, τοπικές επιχειρήσεις, φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, σχολεία, συλλόγους γονέων, παιδικούς σταθμούς αλλά και εκατοντάδες πολίτες.

Η διοίκηση του δήμου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους εργαζομένους και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την άψογη οργάνωση και της φετινής πασχαλινής διανομής, αλλά και για τον καθημερινό τους κόπο να προσφέρουν έμπρακτη στήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet