Περισσότερα από 500 πασχαλινά γεύματα διανεμήθηκαν στον Δήμο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Περισσότερα από 500 πασχαλινά γεύματα διανεμήθηκαν στον Δήμο Χαλανδρίου

Περισσότερα από 500 πασχαλινά γεύματα διένειμε το Μ. Σάββατο 18/4 ο Δήμος Χαλανδρίου σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, στο πλαίσιο της δράσης της Περιφέρειας Αττικής για τη διανομή περίπου 50.000 πασχαλινών γευμάτων.

Στην προετοιμασία και διανομή των πασχαλινών πακέτων, παρουσία του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου και της αντιπεριφερειάρχου Βόρειου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη, συμμετείχαν εργαζόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στο Κέντρο Βοήθειας, στο Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά και στη δ/νση Αθλητισμού, δεδομένου ότι κάποιοι έχουν αποσπαστεί στο Κέντρο Βοήθειας.

Εκτός από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Κώστα Ευθυμίου, που συντόνισε όλη τη διαδικασία, στην υλοποίηση της δράσης συνέδραμαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Έλενα Χριστούλη, Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής και Διαχείρισης Απορριμμάτων, Κώστας Γερολυμάτος.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ευχαρίστησε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως επίσης το υπουργείο Εσωτερικών που χρηματοδότησε και την Περιφέρεια Αττικής που οργάνωσε αυτή την πασχαλινή προσφορά, «την τόσο αναγκαία για πολλούς συμπολίτες μας», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσσος, και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Σημειώνεται ότι η διανομή των πασχαλινών γευμάτων θα επαναληφθεί αύριο, Κυριακή του Πάσχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet