Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου & Κωνσταντίνου, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον μνημείο των πεσόντων. Ακολούθησε η ομιλία του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, και η κατάθεση στεφάνων. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου κατέθεσε στεφάνι συνοδευόμενος από τον βετεράνο της Εθνικής Αντίστασης Νίκο Ξένο που έκλεισε φέτος έναν αιώνα ζωής. Στη συνέχεια κατέθεσαν ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, Σπυρίδων Ευσταθόπουλος, καθώς και εκπρόσωπος της πρεσβείας του Παλαιστινιακού Κράτους, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φορέων, κομμάτων, νεολαιών, σχολείων, προσκόπων κ.λπ.

Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση, η κατάθεση στεφάνου στο ηρώο της Εθνικής Αντίστασης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμο Λυμπεράτο, και η ημέρα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση, το Λύκειο Ελληνίδων – παράρτημα Χαλανδρίου και τον Σύλλογο Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Νηπιαγωγείου «Σουζάνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet