Πραγματοποιούνται οι αναβληθείσες εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Πραγματοποιούνται οι αναβληθείσες εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου πρόκειται να πραγματοποιήσει τις αναβληθείσες, λόγω καιρικών συνθηκών, εκδηλώσεις του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Σαββάτου 27/5 και της Κυριακής 28/5 των Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου, καθώς και η Διαδημοτική Γιορτή Ιστός Ρυθμικής, Αισθητικής & Ακροβατικής Γυμναστικής, που είχε προγραμματιστεί τη Δευτέρα 29/5/2017 και τα οποία αναβλήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Οι Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις, την Τετάρτη 7/6/2017 και την Τετάρτη 13/6/2017 στις 6:00 μ.μ. στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.
  • Η Διαδημοτική Γιορτή Ιστός Ρυθμικής, Αισθητικής & Ακροβατικής Γυμναστικής, την Παρασκευή 23/6/2017 στις 6:30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας» στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.

Η Ένωση καλεί τους πολίτες να παραστούν στις εκδηλώσεις και να επιβραβεύσουν με το ζεστό χειροκρότημα τους τις προσπάθειες των παιδιών και των εκπαιδευτικών. Παράλληλα, τους καλεί να στηρίξουν με την παρουσία τους και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ που διοργανώνει η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου, την Έκθεση Εικαστικών – Μαθητικής Δημιουργίας & Τεχνολογίας στις 10 Ιουνίου, τα Αθλητικά Δρώμενα από 9 έως 11 Ιουνίου, το Θερινό Σινεμά στις 17 Ιουνίου, τη Μαθητική Συναυλία στις 25 Ιουνίου και φυσικά τις Θεατρικές Παραστάσεις των Σχολείων της πόλης από 12 – 23 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet