“πρΟΤΑση”: “Βάση για απολύσεις ο επανέλεγχος συμβάσεων”
Κοινωνία

“πρΟΤΑση”: “Βάση για απολύσεις ο επανέλεγχος συμβάσεων”

Η επίσκεψη στελεχών του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στον Δήμο Χαλανδρίου (το θέμα συζητήθηκε εκτενώς το ίδιο βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης: Οι επανέλεγχοι των συμβάσεων «ξενύχτησαν» το Δημοτικό Συμβούλιο) σχολιάστηκε από τον ιστότοπο των εργαζομένων “πρΟΤΑση” ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτό το πόρισμα, κατά την προσωπική μας εκτίμηση, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι, θα αποτελέσει τη βάση για απολύσεις στο ΑΜΕΣΟ μέλλον.

Κατά την ώρα επίσκεψης του Σώματος Επιθεωρητών, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου και οι εργαζόμενοι, πραγματοποίησαν ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ προκειμένου να συζητήσουν τις αμέσως επόμενες κινήσεις τους.

Η άποψη της “πρΟΤΑσης”, έτσι όπως αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό έχει εκφραστεί μέσα από τις παρεμβάσεις μας, είναι ότι το ζήτημα είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

Θεωρούμε ότι, θα πρέπει να εμποδιστεί ο έλεγχος (ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, θα επεκταθεί και σε άλλους Δήμους) και ο Δήμος μας να αποτελέσει τον πυρήνα αντίδρασης και αντίστασης τέτοιου είδους “ελέγχων” και ΔΗΘΕΝ “αξιολογήσεων”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet