Πρώτη δημόσια παρουσίαση του προγράμματος αστικής καινοτομίας Cultural HIDRANT στο Θέατρο Ρεματιάς
Κοινωνία

Πρώτη δημόσια παρουσίαση του προγράμματος αστικής καινοτομίας Cultural HIDRANT στο Θέατρο Ρεματιάς

Με μεγάλη επιτυχία, σε μία εκδήλωση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο θέατρο Ρεματιάς, έγινε η πρώτη δημόσια παρουσίαση του προγράμματος αστικής καινοτομίας Cultural HIDRANT του Δήμου Χαλανδρίου.

Το Cultural HIDRANT αποσκοπεί, με πρεσβευτή το νερό και το ιστορικό φορτίο του θαμμένου ρωμαϊκού Αδριάνειου Υδραγωγείου, να δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση με την πόλη, τον δημόσιο χώρο και τους κατοίκους της. Μέσω της ανάδειξης και επανάχρησης του Αδριάνειου, επιχειρεί την ανάδειξη της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς του Χαλανδρίου με έναν ελκυστικό, καινοτόμο και συμμετοχικό τρόπο.

Στην εκδήλωση, οι εταίροι του προγράμματος παρουσίασαν, με ευσύνοπτο τρόπο, τους κεντρικούς άξονές του και την πολύπλευρη προσέγγιση στην υλοποίησή του, με έμφαση στη συμμετοχική του μεθοδολογία.

Το άνοιγμα του δημάρχου, Σίμου Ρούσσου, και την εισαγωγή τού υπεύθυνου για το πρόγραμμα, αντιδημάρχου Καθαριότητας, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κώστα Γερολυμάτου, ακολούθησαν οι συγκεκριμένες παρουσιάσεις των εταίρων.

Διαβάστε όλες τις παρεμβάσεις στην εκδήλωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet