Σεπτέμβριος 2016 – Ιούνιος 2017: Άνοιξε… πλατύτερα τα πανιά της η «Αργώ»
Κοινωνία

Σεπτέμβριος 2016 – Ιούνιος 2017: Άνοιξε… πλατύτερα τα πανιά της η «Αργώ»

Τον απολογισμό των δράσεών του για την περίοδο Σεπτέμβριος 2016 – Ιούνιος 2017 κάνει ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» μέσα από έντυπο που εκδίδει με τον τίτλο «Αργοναυτικά».

Πολλές και ποικίλης φύσεως οι δράσεις του Συλλόγου συμπυκνώνονται σε οκτώ σελίδες στο 2ο τεύχος των «Αργοναυτικών».

«Ήταν μια χρονιά “γεμάτη”, μια χρονιά που η “Αργώ” άνοιξε πλατύτερα τα πανιά της», όπως σημειώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

«Στο 2ο τεύχος των “Αργοναυτικών” προσπαθήσαμε να καταγράψουμε όσα πραγματοποιήσαμε στον Πολιτιστικό – Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου “Αργώ” τους περασμένους 9 μήνες, από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017.

»Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθούν και να χωρέσουν μέσα σε λίγες σελίδες όλα αυτά που έγιναν. Είναι πιο δύσκολο να συμπυκνωθούν σε λέξεις οι εκδηλώσεις, οι συζητήσεις, οι δημιουργίες, τα συναισθήματα, οι κόποι, το μεράκι, ο ενθουσιασμός, οι χαρές, το πνεύμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας, όλα αυτά που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.        

»Ήταν μια χρονιά δημιουργική και “γεμάτη”! Μια χρονιά που η “Αργώ” άνοιξε πλατύτερα τα πανιά της, με δεκάδες πολύμορφες εκδηλώσεις και δράσεις. 

»Η “Αργώ” συνεχίζει να ταξιδεύει με αισιοδοξία, με περισσότερους συνταξιδιώτες, σε όλο και πιο μεγάλες θάλασσες, με πιο ανοικτούς ορίζοντες!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet