Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο αγιασμός των υδάτων στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο αγιασμός των υδάτων στο Χαλάνδρι

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 ο καθιερωμένος  αγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας».

Πολλά παιδιά βούτηξαν στη μεγάλη πισίνα για τον Τίμιο Σταυρό που έριξε ο πάτερ Αντώνιος από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Χαλανδρίου Ηλίας Σεϊμπ και αθλητής των δημοτικών προγραμμάτων κολύμβησης του Δήμου κατάφερε και έπιασε πρώτος τον Σταυρό. Παρών ήταν και ο προπονητής του Γιάννης Κοντόπουλος, ο οποίος οργάνωσε τη διαδικασία. Ο μαθητής δέχτηκε συγχαρητήρια και αναμνηστικό δώρο από τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο.

Ένα πολύ ωραίο θέαμα προσέφεραν και οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης του αθλητικού σωματείου «Νηρέας Χαλανδρίου» υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Χριστίνας Θαλασσινίδου και Ελένης Γεωργίου.

Εκτός από τον δήμαρχο, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε μια ευτυχισμένη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου για τη συμβολή τους στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, στην τελετή παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Χαλανδρίου.

Την ατμόσφαιρα «διάνθισε» μουσικά με αρμονικούς ήχους, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου παίζοντας πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολούθησαν κεράσματα με παραδοσιακά γλυκά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet