Στο διεθνές συνέδριο «Taking Cybersphere to the next level» ο Μ. Κρανίδης
Κοινωνία

Στο διεθνές συνέδριο «Taking Cybersphere to the next level» ο Μ. Κρανίδης

Στο διεθνές συνέδριο του Economist «Taking Cybersphere to the next level» παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος ο Μάνος Κρανίδης, επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023 και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο κ. Κρανίδης σημείωσε: «Οι κυβερνήσεις, οι δημόσιοι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια συνεκτική στρατηγική για να παράσχουν ένα ασφαλές περιβάλλον στον Κυβερνοχώρο και να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μετατροπή προς όφελος της κοινωνίας, ξεκινώντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Κυβερνοασφάλεια από τα παιδιά.

»Μέσω του Internet of Things (ΙοΤ) υπάρχει για τους Δήμους η δυνατότητα ραγδαίας αύξησης των εσόδων τους από τη υιοθέτηση υπηρεσιών που είναι προσανατολισμένες στην τεχνολογία. Για παράδειγμα, η Βαρκελώνη χρησιμοποιώντας την τεχνολογία smart parking, αντλεί 50 εκατ. έσοδα ετησίως.

»Δυστυχώς, το Χαλάνδρι υστερεί αισθητά σε αυτό τον τομέα και μέσω της προγραμματική μας πρότασης φιλοδοξούμε να φέρουμε την Τεχνολογία στο επίκεντρο, προς όφελος του πολίτη αλλά και των εργαζομένων του Δήμου. Έχουμε την τεχνογνωσία για να την εφαρμόσουμε».

Εν συνεχεία έκανε ιδιαίτερη μνεία στη σημασία της Πολιτικής Προστασίας και ασφάλειας που θα πρέπει να αφορά σε όλους ανεξαιρέτως τους Χαλανδραίους πολίτες, όχι μόνο αυτούς που κατοικούν στο κέντρο της πόλης, αλλά και αυτούς που ζουν στις ξεχασμένες γειτονιές της.

Τέλος, ανήγγειλε παρέμβαση με πιλοτική δράση -μέσω του κοινωνικού  προγράμματος του συνδυασμού- που θα έχει ως επίκεντρο την παροχή βοήθειας σε συμπολίτες μας που νοσούν και χρήζουν ιατρικής – ψυχολογικής φροντίδας στο σπίτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet