Στο πλευρό των απλήρωτων συμβασιούχων ο Σύλλ. Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Στο πλευρό των απλήρωτων συμβασιούχων ο Σύλλ. Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στον Δήμο Χαλανδρίου βρίσκεται ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

Η προσφορά των συμβασιούχων στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου είναι ανεκτίμητη, όπως τονίζει ο Σύλλογος στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων βρίσκεται στο πλευρό των συμβασιούχων, στον αγώνα τους για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η παρουσία τους και η ανεκτίμητη προσφορά τους στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αποδεδειγμένη.

Μετά από αμέτρητες υποσχέσεις και δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας των αρμόδιων υπουργείων, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης που θα έλυνε το πρόβλημα της καταβολής των δεδουλευμένων και της κανονικής ροής στη μισθοδοσίας των εργαζόμενων συμβασιούχων -οι οποίες αποδείχθηκαν για άλλη μία φορά «κούφιες», χωρίς αντίκρισμα- ενημερώνουμε ότι, σε επικοινωνία που είχε ο Σύλλογος με την ΠΟΕ – ΟΤΑ, πληροφορηθήκαμε ότι με παρέμβαση της Ομοσπονδίας, κατατέθηκε τροποποιητική πρόταση στη Βουλή -η οποία και πέρασε από την Επιτροπή- και θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet