Συζήτηση για τον ρόλο του Ταμείου Ανάκαμψης στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 2/6 από την τοπική Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Κοινωνία

Συζήτηση για τον ρόλο του Ταμείου Ανάκαμψης στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 2/6 από την τοπική Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Χαλανδρίου καλεί το κοινό σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ταμείο Ανάκαμψης: Εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και όχι για την διεύρυνση των ανισοτήτων και την επανασύσταση του πελατειακού κράτους», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου, στις 7:30, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. έχει γίνει πλέον εμφανής η μεθοδευμένη επίθεση σε θεσμούς, εργασιακά δικαιώματα, νεολαία, πολιτισμό, περιβάλλον. 

Οι αντι-μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δημιουργούν το υπόβαθρο για την εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής, που και με εργαλείο τη χρήση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, υποθηκεύει το παραγωγικό μέλλον της χώρας, διευρύνει τις ανισότητες και λειτουργεί εις βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας. 

Απέναντι στην κυβερνητική μονοφωνία της πλειοψηφίας των ΜΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χαλανδρίου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες για διάλογο και ενημέρωση πάνω στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Κεντρικός ομιλητής: Ευκλείδης Τσακαλώτος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου της Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, πρώην υπουργός Οικονομικών.

Παρεμβάσεις θα κάνουν:

  • Η Πατρίτσια Κυπριανίδου, ερευνήτρια Εθνικού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος, πρώην γεν. γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας.
  • Ο Μάριος Αθανασίου: Ηθοποιός, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη Δύναμη Ζωής.

Την εκδήλωση συντονίζει η Τάνια Καραγιάννη, αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet