Συλλυπητήρια Δ.Σ. Χαλανδρίου για τον θάνατο του Κώστα Δόλογλου
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Δ.Σ. Χαλανδρίου για τον θάνατο του Κώστα Δόλογλου

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν, με ανακοίνωσή τους, τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Δόλογλου για την απώλεια τους. Ο Κώστας Δόλογλου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, χθες, Τετάρτη 12 Ιουλίου το πρωί, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έπειτα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.

Ο Κωνσταντίνος Δόλογλου είχε γεννηθεί το 1957, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Ήταν οικονομολόγος και λογιστής φοροτεχνικός Α΄ τάξεως με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και στην οικονομική διαχείριση μεγάλων μονάδων. Σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είχε εργασθεί σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα.

Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος Διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα πολιτικής εθνικής άμυνας και επιτελικού σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» και έπαρχος Ικαρίας. Είχε εμπειρία σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, προγραμμάτων ΚΠΣ και ΕΣΠΑ, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Υπήρξε αιρετό μέλος της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου, δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 5:30 το απόγευμα στον ναό της Παναγιάς Μαρμαριώτισσας (Σοφοκλή Βενιζέλου & Παναγιάς Μαρμαριώτισσας 70) στο Χαλάνδρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet