Συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου με τον γενικό γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Τσουκαλά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου.
Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης, που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, ήταν θέματα που αφορούσαν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως η επαναπρόσληψη και επιστροφή των συναδέλφων που οδηγήθηκαν στην απόλυση και στη διαθεσιμότητα, η κατάργηση του Ν.4250/14 που αφορά στην «αξιολόγηση» και τον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων και η παύση κάθε ποινικής ή πειθαρχικής διαδικασίας σε όσους εργαζόμενους ή αιρετούς αρνήθηκαν την εφαρμογή του άρθρου 42, η ανάγκη για μόνιμη και σταθερή εργασία και η κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας κάθε μορφής, το θέμα της άσκησης–εξάντλησης ένδικων μέσων από διοικήσεις δήμων κατά συναδέλφων οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις κ.ά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου Σοφία Κορωναίου, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Χάιλας, η γραμματέας Στέλλα Λίτινα και ο Νίκος Αράμπαλης.

