Συνάντηση εκπροσώπων της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση με τον Σύλλογο Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε. του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Συνάντηση εκπροσώπων της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση με τον Σύλλογο Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε. του Δήμου Χαλανδρίου

Συνάντηση με τον νεοσύστατο Σύλλογο Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε. του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποίησε η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, με σκοπό να λάβει γνώση για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον Γιώργο Κουράση, αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, αναγνωρίζοντας τον ρόλο που επιτελούν οι σύλλογοι εργαζομένων και οι οργανώσεις στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία δημιουργίας μίας αμφίδρομης επικοινωνίας, σε σταθερή βάση, με στόχο την αλληενημέρωση, γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν το Χαλάνδρι μας.

Για το σκοπό αυτόν, συναντηθήκαμε με τον νεοσύστατο Σύλλογο Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε. του Δήμου Χαλανδρίου, με στόχο να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ακούσουμε τις δικές τους προτάσεις και απόψεις.

Η συνάντησε έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα και από την πλευρά μας ως δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση δεσμευτήκαμε να παρέχουμε ουσιαστική βοήθεια στη νέα αυτή προσπάθεια. Ο Σύλλογος Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε. του Δήμου Χαλανδρίου πιστεύουμε ότι θα παίξει καίριο ρόλο στην προσπάθεια επίλυσης σημαντικών προβλημάτων του Δήμου μας και πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ μας θα συμβάλει θετικά σε αυτό.

Ο διάλογος που εγκαινιάζουμε με τους συλλόγους και τις οργανώσεις των δημοτών πιστεύουμε ότι θα συμβάλει θετικά στην κοινή προσπάθεια να προχωρήσουν τα θέματα που απασχολούν τους δημότες μας. Για τον λόγο αυτόν, όλο το επόμενο διάστημα, θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις ενημέρωσης και συζήτησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet