Συνάντηση Μ. Κρανίδη με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ για θέματα πυροπροστασίας και περιβάλλοντος
Κοινωνία

Συνάντηση Μ. Κρανίδη με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ για θέματα πυροπροστασίας και περιβάλλοντος

Με τον κ. Βλάσση Σιώμο, πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και αντιδήμαρχο-δημοτικό σύμβουλο Δήμου Πεντέλης, συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, δημοτικός σύμβουλος και μέλος Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Μάνος Κρανίδης στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας τους. Κεντρικό θέμα της συζήτησης οι δράσεις στην αντιπυρική περίοδο και γενικά θέματα προστασίας του περιβάλλοντος (αναδασώσεις κ.λπ.).

«Η διαχρονική προσφορά και ουσιαστικό πρόγραμμα δράσεων του Συνδέσμου είναι άξιο συγχαρητήριων, τόσο για τη διοίκηση όσο και για όλη την ομάδα του. Η συμμετοχή της κίνησης πολιτών μας είναι δεδομένη. Άλλωστε η δημοτική παράταξη μας έχει θέσει εξαρχής το θέμα της πυροπροστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος του Χαλανδρίου, και ειδικά της Ρεματιάς μας, σε κορυφαία προτεραιότητα. Ως υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση στηρίζουμε πλήρως και σταθερά όλες τις σχετικές θετικές και εποικοδομητικές δράσεις, ενέργειες και εκδηλώσεις. Η πρόληψη είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική και πρέπει ο Δήμος να εντείνει και επεκτείνει τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς υπάρχουν περιθώρια σημαντικής βελτίωσης» σχολίασε μετά τη συνάντηση ο κ. Κρανίδης.

Τέλος, στη συζήτηση διαπιστώθηκε η ανάγκη για συντονισμένη, αμοιβαία και ωφέλιμη συνεργασία του Δήμου και με τον ΣΠΑΠ, με στόχο την προληπτική περιβαλλοντική δράση, αλλά και άμεση αντίδραση σε περίπτωση ανάγκης στην αντιπυρική περίοδο. «Άλλωστε η συνεργασία Δήμου με σημαντικούς ενεργούς φορείς, όπως ο ΣΠΑΠ, είναι πρώτιστης σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Χαλάνδρι μας. Γιατί η βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι ο βασικός σκοπός προσφοράς και δράσης για τον Ορίζοντα του Χαλανδρίου» πρόσθεσε ο επικεφαλής της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet