Συναγερμός στο Χαλάνδρι: Πέταξαν χειροβομβίδα στο Ρωσικό Προξενείο
Κοινωνία

Συναγερμός στο Χαλάνδρι: Πέταξαν χειροβομβίδα στο Ρωσικό Προξενείο

Άρωμα… τρομοκρατίας τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα που δεν εξερράγη στον προαύλιο χώρο του ρωσικού προξενείου, στο Χαλάνδρι.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:50 τα ξημερώματα, ενώ το κτήριο του ρωσικού προξενείου βρίσκεται στην οδό Τζαβέλα 5. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ που περισυνέλεξε τη χειροβομβίδα, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον χώρο. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες ασφαλείας του ρωσικού προξενείου έχουν καταγράψει μία μηχανή μεγάλου κυβισμού να κινείται ύποπτα εκείνη την ώρα και εκτιμάται ότι οι αναβάτες της πέταξαν τη χειροβομβίδα. Μερικά λεπτά αργότερα, στα Εξάρχεια, εντοπίστηκε να καίγεται μία παρόμοιου τύπου μηχανή, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέονται τα δύο περιστατικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, η χειροβομβίδα εξερράγη, κάτι που η αστυνομία, μέχρις στιγμής, δεν επιβεβαιώνει.

Να σημειώσουμε ότι από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί άλλα δύο περιστατικά επιθέσεων με χειροβομβίδα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet