Σ. Ρούσσος προς Χαλάνδρι σε Δράση: Συνεχίστε μόνοι τις αγαπημένες σας λασπομαχίες – Η πόλη γύρισε σελίδα το 2014
Κοινωνία

Σ. Ρούσσος προς Χαλάνδρι σε Δράση: Συνεχίστε μόνοι τις αγαπημένες σας λασπομαχίες – Η πόλη γύρισε σελίδα το 2014

Στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση με τίτλο «Ψυχραιμία κ. Ρούσσο» απαντά η δημοτική αρχή, αναφορικά με τον ακυρωθέντα διαγωνισμό για το Αδριάνειο Υδραγωγείο.

Μεταξύ άλλων η δημοτική αρχή τονίζει ότι «η πόλη γύρισε σελίδα το 2014», ενώ σημειώνει πως «στη δωδεκαετή της θητεία η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση απέδωσε μηδενικό έργο».

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Με μία ακόμα ανακοίνωση, την 4η κατά σειρά (!), η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση επανέρχεται στους όρους δημοπράτησης του ευρωπαϊκού έργου για το Αδριάνειο Υδραγωγείο, επιχειρώντας για μια ακόμη φορά να κάνει το άσπρο – μαύρο.

Και καθώς η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου παρέσχε όλες τις αναγκαίες διευκρινίσεις για το πώς διαμορφώθηκαν οι όροι της δημοπράτησης σε προηγούμενη επίσημη αναλυτική ανακοίνωση, θα περιοριστεί στο παρακάτω σχόλιο:

Όσο και αν προσπαθεί η κ. Αγαπητού να συντηρήσει λίγη από την επιθυμητή δημοσιότητα, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια, το άσπρο, μαύρο δεν γίνεται.

Δυστυχώς για την ίδια και την παράταξή της, η δωδεκαετής θητεία τους στο Χαλάνδρι αφενός απέδωσε μηδενικό έργο αφετέρου… άφησε ως παρακαταθήκη στα κοινά δύο τελεσίδικες καταδίκες για δύο συναδέλφους της, αντιδημάρχους των κ. κ. Κουράση, Ζαφειρόπουλου. Ο ένας καταδικάστηκε για πλαστογραφία και ο άλλος για υπεξαίρεση.

Στην ίδια… παρακαταθήκη περιλαμβάνεται και μια δίκη για κακουργήματα που ήδη κρατάει δέκα χρόνια. Όχι κ. Αγαπητού δεν σας μοιάζουμε. Συνεχίστε μόνοι τις αγαπημένες σας λασπομαχίες. Η πόλη γύρισε σελίδα το 2014 και προχωρά μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet