Την πίτα της έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου
Κοινωνία

Την πίτα της έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της για το 2015 έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου – Βριλησσίων την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Στον χώρο που στεγάζεται προσωρινά, (παιδική χαρά επί των οδών Ιθώμης και άλσους) ο πρόεδρος και τα μέλη της Ενώσεως υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στην Ένωση αλλά και να περιηγηθούν μέσα από φωτογραφίες στην ιστορία του προσκοπισμού στο Χαλάνδρι. Ο πρόεδρος της Ένωσης αφού εξήγησε τους σκοπούς λειτουργίας αυτής, έδωσε σε όλους τις καθιερωμένες ευχές για το ξεκίνημα της νέας χρόνιας και ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Επίσης τιμήθηκε ο Ιωάννης Στόκας, πρώην αρχηγός Συστήματος και των δυο Συστημάτων της πόλης του Χαλανδρίου για την πολυετή προσφορά του στον προσκοπισμό στο Χαλάνδρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας (ο οποίος κέρδισε και το φλουρί της πίτας), η αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών Ελένη Χριστούλη, ο πρώην δήμαρχος Γεώργιος Κουράσης και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αγγελής.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους λυκόπουλα και πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Χαλανδρίου, που πραγματοποίησαν το πρόγραμμά τους στον χώρο της παιδικής χαράς καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet