Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου

Η εκδήλωση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Δ. Χριστουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και τές δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Κουράσης, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Ζαφειρόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Ε. Κατούφα, ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠ, Ι. Κανέτης, ο υ.δ, της ΚΕΠΠΕ, Ι. Ανδριόπουλος, ο εφ. διοικ. της Π.Ε. Αν. Αττικής, Ι. Στόκας, ο καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Ι. Υφαντόπουλος, ο ναύαρχος ε.α. Μ. Δημητρίου, καθώς και πλήθος αδελφών Προσκόπων και φίλων της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε το βραβείο «Δ. Σταυρόπουλος» στην κα Μ. Κανατσούλη, για την πολυετή προσφορά της, τιμήθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος τοπικού εφόρου Ν. Ταβουλαρέα και οι Πρόσκοποι που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2017. Παράλληλα γιορτάστηκε και η επέτειος για τα 90 χρόνια Προσκοπισμού στο Χαλάνδρι (1927 – 2017), με ομιλίες από παλαιούς προσκόπους που στελέχωσαν από τη δεκαετία του ΄50 μέχρι πρόσφατα, τα προσκοπικά συστήματα του Χαλανδρίου και μοιράστηκαν, με συγκίνηση και νοσταλγία τα βιώματά τους με το κοινό.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και τον πατέρα Σπυρίδωνα για τη φιλοξενία και την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, τον πρόσκοπο Ι. Ιντζεγιάν, για τη βοήθειά του στις ξυλοκατασκευές και τον αρχηγό του 3ου Σ.Ν. Χαλανδρίου, Δ. Μαθιόπουλο, για την εργασία του στο ιστορικό αρχείο. Ευχαριστεί, επίσης, θερμά όσους παραβρέθηκαν και εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, αγάπη και προσφορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet