Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Χαλανδρίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Χαλανδρίου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017 πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο, πριν την πρώτη του συνεδρίαση για το νέο έτος.

Την πίτα για τις δημοτικές παρατάξεις έκοψε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και το φλουρί κέρδισε η παράταξη του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Θωμά. Το τυχερό κομμάτι από τη δεύτερη πίτα που κόπηκε ατομικά για όλους τους δημοτικούς συμβούλους «έπεσε» στον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Πράσσο. Αφού αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι πραγματοποίησαν σε θετικό κλίμα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερη επιτυχία είχαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου επισκέφθηκε πλήθος κόσμου τις μέρες των γιορτών, ενώ ούτε το τσουχτερό κρύο δεν στάθηκε εμπόδιο για εκείνους που θέλησαν να αγοράσουν ένα γούρι από τους κοινωνικούς φορείς της πόλης που είχαν στην πλατεία περίπτερα με χειροποίητα αντικείμενα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από διαδραστικά δρώμενα παρέα με τον Άη Βασίλη, τα ξωτικά, τους καλικάντζαρους και άλλους ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών.

O Δήμος Χαλανδρίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου «ΦΛΥΑ» για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση των εκδηλώσεων, τα καταστήματα και μέλη του Συλλόγου που μοίρασαν δώρα και γλυκά σε παιδιά και μεγάλους καθώς και τα σουπερμάρκετ του Δήμου που ενίσχυσαν με τρόφιμα συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet