Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης»

Σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία πολλών μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νεοσύστατου Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Λυμπεράτος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Εξυπηρέτησης Πολιτών, Χάρης Μαυρουδής, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, Μάνος Κρανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου, Ανδρέας Οικονόμου, η δημοτική σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης Μένω στο Χαλάνδρι, Τάνια Καραγιάννη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αγγελής, Γιάννης Αντωνιάδης, Γιώργος Θέος, Ευγενία Κατούφα, Θάνος Τσιαμπάς, καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτήρης Μανίκας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Αναφέρθηκε στο όραμα, τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου Πεζοπόρων, όπως τη συστηματική καλλιέργεια της επαφής με τη φύση, τη διάδοση της ορεινής πεζοπορίας, ορειβασίας, αναρρίχησης και ποδηλασίας, την εκμάθηση μορφών επιβίωσης στο φυσικό περιβάλλον, τη διαφύλαξη της φυσικής μας κληρονομιάς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου καθώς και οι επικεφαλής και οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων που παρευρέθηκαν, δηλώνοντας τη στήριξή τους στις δράσεις του συλλόγου και στους οποίους δόθηκαν συμβολικά δώρα μαζί με τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου των Πεζοπόρων Χαλανδρίου για μια καλή και δημιουργική χρονιά στην πόλη του Χαλανδρίου.

Ο υπεύθυνος Πολιτισμού, Μιχάλης Μανίκας, ενημέρωσε για τις εκδρομές που έχουν προγραμματιστεί τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο:

  • 2/2: Δωρεάν επίσκεψη στο Σπήλαιο της Παιανίας και πεζοπορία 3 χλμ.
  • 9/2: Εκδρομή πεζοπορία Ιπποκράτειος Πολιτεία – Βασιλικά Κτήματα.
  • 16/2: Πεζοπορική εκδρομή στη Λίμνη Μαραθώνα.
  • 23/2: ΗμιΜαραθώνιος Ράμνους Γραμματικού.
  • 2/3: Αγώνας δρόμου στο Αλεποχώρι Αττικής.
  • 8/3: Εκδρομή στο Ναύπλιο – Συμμετοχή στον Μαραθώνιο.
  • 15/3: Δωρεάν ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων.
  • 22/3: Ημιμαραθώνιος στο κέντρο της Αθήνας.

Το φλουρί της πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου κέρδισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο οποίος δήλωσε με ιδιαίτερη συγκίνηση ότι ήταν η πρώτη φορά που του έπεφτε το τυχερό φλουρί σε κοπή βασιλόπιτας. Όλοι του ευχήθηκαν «καλή τύχη» για τη νέα χρονιά. Επίσης, άλλοι έξι τυχεροί κέρδισαν φλουριά μαζί με δώρα, προσφορά του Συλλόγου και των χορηγών του.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η εκδήλωση συνεχίστηκε με γλέντι, χορό και πλούσιο μπουφέ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet