Το κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Κρανίδης
Κοινωνία

Το κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Κρανίδης

Επίσκεψη στο κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, εν ώρα εργασίας ο επικεφαλής του συνδυασμού Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης με συνεργάτες και μέλη της παράταξής του, σηματοδοτώντας ως κεντρική προτεραιότητα του συνδυασμού την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη συνεχή βελτίωση της.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά: Το συγκεκριμένο ΚΕΠ αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη και συνέχεια του θεσμού αφού είναι ένα από τα δέκα πρώτα που λειτούργησαν σε εθνικό δίκτυο πριν από 17 χρόνια. Η υπηρεσιακή κατάρτιση του προσωπικού του  και η μεγάλη προσπάθεια για την εξυπηρέτηση του πολίτη λειτουργούν διαχρονικά ως σταθερές αυτής της θετικής πορείας. Η πλήρης ενίσχυση του θεσμού είναι δεδομένη, αποτελώντας πυξίδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της πόλης μας, και σημαντική προτεραιότητα στο πρόγραμμα μας.

Η παράταξη ευχαριστεί τη διευθύντρια του ΚΕΠ, Στέλλα Μπακόλα και τους κ.κ. Κανδεράκη Κωνσταντίνο (επικεφαλής Εξυπηρέτησης Πολιτών) και Παττακό Δημοσθένη (επικεφαλής Εσωτερικής Ανταπόκρισης) για την ευγενική τους υποδοχή και τη διεξοδική ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet