Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί όσους το ενίσχυσαν με αγαθά εν μέσω της πανδημίας
Κοινωνία

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί όσους το ενίσχυσαν με αγαθά εν μέσω της πανδημίας

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζει, με ανακοίνωσή του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου σε όλους όσοι στήριξαν το τελευταίο διάστημα τη δομή με τις προσφορές τους.

Μεταξύ αυτών, όπως σημειώνει η δομή, η ιδιώτης κ. Γιάννα Γκαβάκου που πρόσφερε γάλα, το ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου που επίσης πρόσφερε γάλα και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου που πρόσφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη καθαρισμού.

«Η κοινωνική ευαισθησία σας μας επιβεβαιώνει ότι, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε λόγω της κοινωνικής, οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, δεν έχει χαθεί το αίσθημα της αλληλεγγύης», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου εξακολουθεί να υποστηρίζει ανελλιπώς 1.200 ωφελούμενους. Όσο διαρκεί μάλιστα η υγειονομική κρίση η διανομή των τροφίμων γίνεται σε πολλές περιπτώσεις κατ’ οίκον.

Παράλληλα στα μαγειρεία των τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου, από τη στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί το Κέντρο Βοήθειας, ετοιμάζονται σε καθημερινή βάση 140 μερίδες γευμάτων, τα οποία διανέμονται στους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet