Το 3ο Λύκειο Χαλανδρίου επισκέφθηκε κλιμάκιο της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023
Κοινωνία

Το 3ο Λύκειο Χαλανδρίου επισκέφθηκε κλιμάκιο της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023

Το 3ο Λύκειο Χαλανδρίου επισκέφθηκε κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.

Μετά την επίσκεψη στο σχολικό συγκρότημα, ο συνδυασμός εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου:

«Στη σημερινή επίσκεψη μας στο 3ο Λύκειο Χαλανδρίου είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε με τον διευθυντή της μονάδας κ. Αλέξη Γεωργόπουλο και μέλη του διδακτικού προσωπικού, τόσο για τα ειδικά ζητήματα του σχολείου όσο και για γενικές πολιτικές προτάσεις για τις σχολικές μονάδες του Χαλανδρίου, όπως:

  • Πλήρη αντισεισμικό έλεγχο σε όλα τα σχολικά κτήρια (στατική επάρκεια – έξοδοι διαφυγής – λειτουργίας συστημάτων πυρασφάλειας – επάρκεια σε προαύλια και χώρους συγκέντρωσης).
  • Επέκταση των έργων της ενεργειακής, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων.
  • Μελετημένη ανάπλαση των ακάλυπτων χώρων αθλοπαιδιών για τις καθημερινές δραστηριότητες των μαθητών και την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού, που σήμερα είναι σε… νηπιακό επίπεδο και βελτίωση της πρόσβασης στα σχολικά κτίρια και στην οδική ασφάλεια.
  • Κάλυψη αναγκών του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού.
  • Προγραμματισμό για τη δημιουργία νέων σχολικών υποδομών και για την κάλυψη τόσο των νέων αναγκών προσχολικής εκπαίδευσης όσο και των διαχρονικών αναγκών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η δημοτική παράταξή μας είναι σταθερά και ουσιαστικά στο πλευρό γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών με σκοπό την υλοποίηση των κρίσιμων παρεμβάσεων που απαιτούνται στις σχολικές μονάδες. Παραμένουμε θετικοί σε εποικοδομητικές δράσεις της σχολικής κοινότητας, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου. Απαιτείται η εύρεση και διάθεση περαιτέρω κονδυλίων, τα οποία,  με πολιτική βούληση και συνεργασία, θα δώσουν στα παιδιά μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει, μακριά από πεπατημένες λογικές έργων αυτόματου πιλότου και δράσεων εύκολου εντυπωσιασμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet