Τρεις νέες δημοτικές λεωφορειακές γραμμές στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Τρεις νέες δημοτικές λεωφορειακές γραμμές στο Χαλάνδρι

Τη λειτουργία τριών νέων δημοτικών λεωφορειακών γραμμών στον Δήμο Χαλανδρίου ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), έπειτα από πρόταση του Δήμου.

Οι νέες γραμμές αναμένεται να προσφέρουν καλύτερη σύνδεση των γειτονιών του Δήμου μεταξύ τους και με το κέντρο της πόλης, καθώς και με άλλα διοικητικά, αθλητικά κέντρα (αθλητικοί χώροι, σχολεία, κοιμητήριο κ.ά.), ενώ παράλληλα θα παρέχουν τη δυνατότητα μετεπιβίβασης στους σταθμούς του Μετρό ή τις στάσεις του δικτύου του ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα ο ΟΑΣΑ ενέκρινε τη λειτουργία των εξής λεωφορειακών Γραμμών:

  • Της Γραμμής Β1: Πολύδροσο – Κέντρο Χαλανδρίου – Μεταμόρφωση – Πάτημα – Κοιμητήριο.
  • Της Γραμμής Β2: Κοιμητήριο – Πάτημα – Μεταμόρφωση – Κέντρο Χαλανδρίου – Πολύδροσο.
  • Της Γραμμής Γ: Κάτω Χαλάνδρι. Η κυκλική Γραμμή Γ συνδέει την περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου με το κέντρο Χαλανδρίου, το ΙΚΑ Χαλανδρίου και διέρχεται πλησίον του σταθμού μετρό «Χολαργός».

Όπως δήλωσε σχετικώς ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, «ο Οργανισμός στηρίζει τους  φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση του έργου των τοπικών τους συγκοινωνιών δημιουργώντας συνθήκες διαλειτουργικότητας και συντονισμού με τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κύριο μέλημά μας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet