Τροχαίο ατύχημα στο Χαλάνδρι – Δύο τραυματίες, ο ένας αστυνομικός
Κοινωνία

Τροχαίο ατύχημα στο Χαλάνδρι – Δύο τραυματίες, ο ένας αστυνομικός

Ατύχημα με τη σύγκρουση ενός αυτοκινήτου smart με μοτοσυκλέτα αστυνομικών συνέβη τα ξημερώματα Σαββάτου στις 04:30 στο Χαλάνδρι και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το altsantiri.gr από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Απολογισμός του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και του οδηγού του smart, οι οποίοι έφεραν θλαστικά τραύματα και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία (ο αστυνομικός στο 401 ΓΣΝΑ).

Το συμβάν έγινε στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο ύψος της Τυμφρηστού, όταν οι αστυνομικοί έκαναν κλήση σε προπορευόμενο όχημα να σταματήσει για έλεγχο. Όπως και έγινε. Μόνο που όταν οι αστυνομικοί πήγαν κοντά στο αμάξι, smart που κινείτο και αυτό στο ρεύμα προς το Μετρό Χαλανδρίου έπεσε πάνω στη μηχανή. Ευτυχώς, γυναίκα που ήταν στην αριστερή λωρίδα με το αμάξι της, πρόλαβε να σταματήσει το όχημά της. Ο ένας αστυνομικός έδειχνε να τα είχε χάσει και να μην πίστευε τον τρόπο με τον οποίο έγινε το τροχαίο.  

Το ρεύμα προς το Μετρό παρέμεινε κλειστό για περισσότερη από μία ώρα, μέχρι να καθαριστεί και δρόμος, ενώ η τροχαία έστελνε τα αυτοκίνητα από την Ολύμπου.

Το smart και η μηχανή υπέστησαν σημαντικές ζημιές.

Πηγή: altsantiri.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet