Τροχαίο στη Λ. Κηφισιάς, στο ύψος του Χαλανδρίου – Μηχανάκι χτύπησε μία γυναίκα και ένα παιδί
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Κοινωνία

Τροχαίο στη Λ. Κηφισιάς, στο ύψος του Χαλανδρίου – Μηχανάκι χτύπησε μία γυναίκα και ένα παιδί

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου, στη Λεωφόρο Κηφισιάς, στο ύψος του Χαλανδρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα μηχανάκι παρέσυρε μια γυναίκα και ένα παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βοηθούσε την οικογένεια στο σπίτι και φυλούσε το παιδί.

Τόσο η γυναίκα όσο και το παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση και μάλιστα έχει διασωληνωθεί.

Βίντεο: Η στιγμή της παράσυρσης στην λεωφόρο Κηφισίας

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο που δημοσιεύει η ΕΡΤ φαίνεται η στιγμή που η ηλικιωμένη μαζί με το παιδί προσπαθούν να διασχίσουν τη Λ. Κηφισιάς, στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως, από σημείο που δεν είχε διάβαση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα διερχόμενο μηχανάκι τους παρασύρει και από τη σύγκρουση πέφτουν στο έδαφος.

Πηγή: iefimerida.gr

Νεότερη ενημέρωση (16:08)

Σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παίδων» νοσηλεύεται το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα που τη συνόδευε στη Λεωφόρο Κηφισιάς σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παιδί φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο, ενημερώθηκαν οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι από το πρώτο λεπτό βρίσκονται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Από την άλλη, η γυναίκα, οικιακή βοηθός που πρόσεχε το παιδί, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα 70 ετών, η οποία δεν είναι γιαγιά του κοριτσιού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ζήτησε τη σύλληψη του οδηγού με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet