Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από τη μοιραία σύγκρουση του 18χρονου
Κοινωνία

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από τη μοιραία σύγκρουση του 18χρονου

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας στο Χαλάνδρι δείχνουν τις στιγμές λίγο πριν το τροχαίο επί της οδού Παπανικολή, που κόστισε τη ζωή στον 18χρονο, χθες, Τρίτη 28 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στο φως ήρθαν δύο βίντεο που δείχνουν τις στιγμές λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο του 18χρονου, καθώς έκανε κόντρες με τον 20χρονο φίλο του στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι, χθες, τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 4 η ώρα.

Το βίντεο που εξασφάλισε το iefimerida δείχνει την μπροστινή όψη των δύο αυτοκίνητων που κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην κάθοδο της -άδειας λόγω εκείνης της ώρας- Λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, κάνοντας κόντρες.

Ο άτυχος νεαρός με τον 20χρονο φίλο του έκαναν κόντρες τα ξημερώματα της Τρίτης, με αποτέλεσμα ο 18χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα, αλλά ούτε φορούσε ζώνη, να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δένδρο με αποτέλεσμα να το ξεριζώσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε.

Το δεύτερο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του ALPHA «Τ-Live» είναι από το ίδιο σημείο, περίπου 400 με 500 μέτρα από εκεί που σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο το οποίο κόστισε τη ζωή στον άτυχο 18χρονο και δείχνει τα δύο αυτοκίνητα από την πίσω όψη να κινούνται πλάι-πλάι με μεγάλη ταχύτητα, με το αριστερό αυτοκίνητο να προπορεύεται ελάχιστα του δεξιού οχήματος. Τα δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο της Παπανικολή με κατεύθυνση προς τη Λ. Κηφισιάς.

Δείτε το βίντεο του ALPHA

Πηγή: iefimerida.gr

«Ήταν μοναχογιός, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα»

Ατελείωτη η θλίψη για το χαμό του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο σοκ τα ξημερώματα χθες στο Χαλάνδρι, συμμετέχοντας, όπως όλα δείχνουν, σε αυτοσχέδιες κόντρες.

Ο 18χρονος Παναγιώτης είχε μόλις τελειώσει το σχολείο, είχε μόλις δώσει πανελλήνιες και περίμενε τα αποτελέσματα, τα οποία κατά τραγική ειρωνεία δημοσιεύτηκαν χθες. Ηθελε να γίνει λογιστής όπως και ο πατέρας του. Μία μικρή περιγραφή του 18χρονου έδωσε ο θείος του μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε πανελλήνιες. Τώρα έδωσε πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του, μιλώντας στο Mega.

Οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις για το τροχαίο σοκ στο Χαλάνδρι

Εν τω μεταξύ τις όποιες απαντήσεις για το τροχαίο αναμένεται να δώσουν βίντεο από κάμερες της περιοχής και η πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει στα αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 18χρονος, το οποίο ανήκει στη μητέρα του, έγινε κυριολεκτικά σμπαράλια. Ο ίδιος εγκλωβίστηκε για ώρα στην άμορφη μάζα σιδερικών και κατέληξε λίγο αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι αρχές προχώρησαν χθες στη σύλληψη 20χρονου φίλου του 18χρονου. Ο 20χρονος όπως αποδείχθηκε ήταν ο πρώτος που έφθασε στο σημείο του τροχαίου και μάλιστα καλούσε απεγνωσμένος σε βοήθεια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα δύο αυτοκίνητα, του 18χρονου και του 20χρονου έκαναν αυτοσχέδιες κόντρες και σε κάποιο σημείο ενδεχομένως είχαν κάποια επαφή. Δεν είναι ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες το δυστυχήματος. Πάντως ο 18χρονος κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα στο δέντρο. Η σύγκρουση ήταν πραγματικά σφοδρή.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet