Υπόθεση Κυπαρίσση: Νέα προσαγωγή – Επεισοδιακή σύλληψη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι
Φωτογραφία: hellenicpolice
Κοινωνία

Υπόθεση Κυπαρίσση: Νέα προσαγωγή – Επεισοδιακή σύλληψη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Απογευματινές ώρες σήμερα (17.10), Δευτέρα 21 Μαρτίου, στη συμβολή Ανδριανού και Αργυροκάστρου στο Χαλάνδρι, εντοπίστηκε 45χρονος σε κλεμμένο ΙΧΕ, του οποίου η εμπλοκή εξετάζεται στην υπόθεση απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση, από την περιοχή του Ντράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος επέβαινε σε όχημα μάρκας Audi και μοντέλο Q5, το οποίο κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες. Ο 45χρονος, πρόκειται για άτομο σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος ο 45χρονος ομογενής από τη Ρωσία κινήθηκε με αυτό κατά των πεζών αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. Τότε οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν βολές ακινητοποίησης κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, από τις οποίες τραυματίστηκε ο 45χρονος στον μηρό.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη δύο δραστών της απαγωγής.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet