Χαλάνδρι Ενάντια: Τετριμμένες προτάσεις για τους εμβολιασμούς
Κοινωνία

Χαλάνδρι Ενάντια: Τετριμμένες προτάσεις για τους εμβολιασμούς

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε στις 15/7/21 διεξήχθη συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους ο Δήμος μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος, με στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού. Η συζήτηση έγινε έπειτα από πρόταση της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση του πρώην δημάρχου Γ. Κουράση.

Σύμφωνα με το Χαλάνδρι Ενάντια, «οι προτάσεις που κατατέθηκαν από την εν λόγω παράταξη περιελάμβαναν διάφορες τετριμμένες ιδέες που ακούγονται καιρό τώρα από την κυβέρνηση για το ζήτημα του εμβολιασμού: συνεργασία με τοπικούς φορές, με τους ιερείς της πόλης, διαφημιστικά σποτ κ.λπ.».

«Ήταν εμφανές, ειπώθηκε εξάλλου και από τον ίδιο, ότι οι προτάσεις αυτές έχουν το έναυσμά τους στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Μητσοτάκης προς την Αυτοδιοίκηση (διά μέσου της ΚΕΔΕ), ώστε να συμβάλλει στην εμβολιαστική εκστρατεία» τονίζει η Κίνηση και προσθέτει:

« Όπως και η ίδια η κυβέρνηση, η παράταξη του κ. Κουράση θεωρεί ότι οι μειωμένοι ρυθμοί εμβολιασμού είναι προϊόν του γεγονότος ότι δεν έχει φτάσει σε όλους το μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού ή ότι αυτό το μήνυμα «δεν έχει επικοινωνηθεί σωστά. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν ξεκίνησε όταν έφτασαν τα εμβόλια στη χώρα και δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για το ζήτημα, λες και το ζήτημα της εμβολιαστικής εκστρατείας είναι ασύνδετο με όλη την προηγούμενη κυβερνητική διαχείριση. Θα ήταν πολύ εύκολο να “μηδένιζε το κοντέρ” τον Ιανουάριο του 2021, αλλά οι κοινωνίες δε λειτουργούν έτσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet