Χαλάνδρι – Η κατάθεση της 12χρονης: Η μαμά έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον μπαμπά
Αστυνομικοί στο Χαλάνδρι, στο σημείο των πυροβολισμών Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Κοινωνία

Χαλάνδρι – Η κατάθεση της 12χρονης: Η μαμά έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον μπαμπά

Σοκαριστική είναι η κατάθεση της 12χρονης, η οποία είδε τη μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της στην πυλωτή του σπιτιού του γιατρού στο Χαλάνδρι.

Το μικρό κορίτσι, μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ανήλικους και μίλησε με στην παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. Η 12χρονη είπε ότι η «μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Οι αστυνομικοί τώρα ερευνούν αν η δράστις είχε απειλήσει με όπλο και τη 12χρονη, καθώς η νυν σύζυγος του γιατρού, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε για τη 49χρονη όχι «είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια».

Το χρονικό των πυροβολισμών στο Χαλάνδρι

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 68χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο του στην πυλωτή, έχοντας μαζί του τη 12χρονη. Τότε τους πλησίασε η 49χρονη μητέρα του κοριτσιού και αφού έβγαλε από την τσάντα της ένα περίστροφο, το έστρεψε εναντίον του άτυχου άντρα και τον πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια πέταξε το όπλο και προσπάθησε να αρπάξει τη 12χρονη κόρη της και να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο το κοριτσάκι δεν ήθελε να πάει μαζί της και αντιστάθηκε. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στη 49χρονη και στη συνέχεια, από τις έρευνες που έκαναν στο αυτοκίνητό της, εντόπισαν δύο μαχαίρια, ένα ξίφος θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, μία τράπουλα ταρώ και ένα βιβλιαράκι με την ένδειξη μεταξύ άλλων «η μαντική τέχνη της ταρώ».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet