Χαλάνδρι: Νέα παράταση για τους συμβασιούχους εργαζόμενους Πολιτικής Προστασίας του Δήμου
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Νέα παράταση για τους συμβασιούχους εργαζόμενους Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

Παράταση έως την 1η Απριλίου και την 6η Μαΐου κέρδισαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος αναφέρει σχετικά: «Άλλη μια προσωρινή παράταση κέρδισαν με την υποστήριξη της δημοτικής αρχής του Χαλανδρίου οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας. Έτσι θα συνεχίσουν ως την 1η Απριλίου και την 6η Μαΐου να φυλάνε βάρδιες στη Ρεματιά και το Πάτημα, να καθαρίζουν φρεάτια, να κόβουν κλαδιά, να ξεχιονίζουν, να κόβουν χόρτα, να μεταφέρουν συσσίτια και ανήμπορους ανθρώπους σε νοσοκομεία, μιας και το κράτος θεωρεί ότι τέτοιες εργασίες πρέπει να καλύπτονται από 4μηνίτες συμβασιούχους. Λες και τα καιρικά φαινόμενα είναι ορισμένης διάρκειας.

Η παρουσία στα δικαστήρια τριών αντιδημάρχων, του Δημήτρη Χριστουλάκη, του Κώστα Γερολυμάτου και της Ιωάννας Αθανασάτου εκφράζει την ισχυρή βούληση αυτής της διοίκησης να στηρίξει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για την εξυπηρέτηση των αναγκών της πόλης.

Υ.Γ. Οι κύριοι της αντιπολίτευσης που όταν ασκούσαν διοίκηση αρνούνταν να προσλάβουν προσωπικό και αρνούνται συστηματικά ακόμη και σήμερα στην οικονομική επιτροπή να ψηφίσουν υπέρ της παρουσίας του Δήμου στα δικαστήρια είναι οι ίδιοι οι οποίοι μιλούσαν για τη δήθεν απουσία των υπηρεσιών στην πρόσφατη κακοκαιρία. Φαρισαίοι υποκριτές ως συνήθως».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet