Χαλάνδρι: Νεκρό 8χρονο κορίτσι που εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο – Κατηγορίες θανατηφόρας έκθεσης στους γονείς
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Νεκρό 8χρονο κορίτσι που εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο – Κατηγορίες θανατηφόρας έκθεσης στους γονείς

Μία ακόμη τραγωδία σημειώθηκε με τον θάνατο ενός 8χρονου κοριτσιού στο Χαλάνδρι, όταν αυτό διέφυγε από τον έλεγχο των γονιών του και ενώ έπαιζε στη γειτονιά, εγκλωβίστηκε σε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα μετά από πολλές ώρες να χάσει τη ζωή του από ασφυξία, καθώς δεν μπορούσε να βγει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πιο μακριά από το σπίτι του παιδιού στην οδό Σαρανταπόρου και όταν γονείς, συγγενείς και περίοικοι κατάφεραν να εντοπίσουν το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το παιδί έπαιζε μόνο του και κάποια στιγμή βρήκε τρόπο να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, πιθανότατα για να παίξει, όμως, όταν προσπάθησε να βγει, το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο από μέσα και τα παράθυρα δεν άνοιγαν. Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που είχαν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του αμαξιού, το παιδί διαπιστώθηκε ότι πέθανε από ασφυξία.

Οι υποψίες των γιατρών για αμέλεια

Μάλιστα, όταν το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν ήταν ήδη πολύ αργά. Στη νεκροψία φάνηκε ότι το παιδί είχε μείνει για πολλές ώρες νεκρό και προφανώς αβοήθητο, κάτι που κίνησε τις υποψίες των γιατρών για αμέλεια των γονιών του. Οπως γίνεται σε κάθε ανάλογη περίπτωση το νοσοκομείο ειδοποίησε τις Αρχές και την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλανδρίου με τους γονείς να έχουν συλληφθεί και να τους έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Από τους περίοικους έγινε γνωστό ότι το παιδί έμενε για πολλές ώρες μόνο του άλλες φορές εντός του σπιτιού και άλλες φορές στον δρόμο παίζοντας, με τους γονείς να απουσιάζουν. Σε αρκετές περιπτώσεις οι γείτονες λένε ότι υπήρξε ακόμη και αδιαφορία για τον έλεγχο του κοριτσιού ακόμη και όταν οι γονείς βρίσκονταν στο σπίτι.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet