Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Υπάρχουν ζητήματα συντήρησης στο 1ο Πειραματικό Σχολείο
Κοινωνία

Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Υπάρχουν ζητήματα συντήρησης στο 1ο Πειραματικό Σχολείο

Το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου επισκέφθηκαν μέλη της παράταξης Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023, με επικεφαλής τον Μάνο Κρανίδη, προκειμένου να συζητήσει για ειδικά ζητήματα του σχολείου, αλλά και γενικά θέματα σχετικά με τις υποδομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Στη σημερινή εποικοδομητική επίσκεψη μας στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε με τον διευθυντή του Δημοτικού, Νικόλαο Μαρίνη και τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Ιωάννα Καμπούρη, καθώς και μέλη του διδακτικού προσωπικού, τόσο για τα ειδικά ζητήματα του σχολείου όσο και για τα γενικά θέματα σχετικά με τις υποδομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι. Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και ανταπόκριση τους.

Η λειτουργία του 1ου Δημοτικού σε Πειραματικό Σχολείο προχωράει θετικά και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η δημοτική παράταξή μάς στήριξε την απόφαση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπάρχουν όμως διαρκή ζητήματα συντήρησης του, στοιχείο που αναδεικνύει τη διαχρονική ανάγκη άμεσης αντιμετώπισή τους εν γένει στις σχολικές μονάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα και πρόγραμμα συντήρησης των σχολικών κτηρίων, ειδικά αυτών μεγάλης παλαιότητας κατασκευής. Η δημοτική παράταξή μάς είναι σταθερά και ουσιαστικά στο πλευρό γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών με σκοπό την επιτυχημένη υλοποίηση τόσο των αναγκαίων καθημερινών όσο και των κρίσιμων δομικών παρεμβάσεων που απαιτούνται στις σχολικές μονάδες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet