Χαλάνδρι: Πάνω από 30 ώρες χωρίς ρεύμα – Έβγαλαν τα τρόφιμα στο χιόνι
FB/Κάτοικοι Κάτω Χαλανδρίου.
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Πάνω από 30 ώρες χωρίς ρεύμα – Έβγαλαν τα τρόφιμα στο χιόνι

Tραγική είναι η κατάσταση στο Κάτω Χαλάνδρι, καθώς υπάρχουν γειτονιές που είναι για περισσότερες από 30 ώρες δίχως ρεύμα. Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΔΕΔΔΗΕ και όταν αυτό συμβεί μετά από πολύ ώρα τότε δεν έχουν απάντηση για το πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι οι περιοχές που είναι χωρίς ρεύμα για μία ακόμη ημέρα, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Μεσογείων, ενώ είναι πολλοί οι δρόμοι οι οποίοι βρίσκονται χωρίς φωτισμό. Η ευθύνη είναι του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς τα δικά του συνεργεία θα πρέπει να διορθώσουν τις ζημιές, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να προσεγγίσουν, καθώς οι μικρότεροι δρόμοι είναι ακόμα δύσβατοι.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικές οι εικόνες που δημοσιεύουν κάτοικοι οι οποίοι έχουν βγάλει τα τρόφιμά τους στο χιόνι για να διατηρηθούν, αφού οι ηλεκτρικές συσκευές δεν λειτουργούν. Και βέβαια τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν ούτε θέρμανση, διότι αν κάποιος δεν διαθέτει ξυλόσομπα η τζάκι, δεν μπορεί να ζεσταθεί. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τη σελίδα στο FB “Κάτοικοι Κάτω Χαλανδρίου”, και ανάμεσά του βρίσκεται και παιδικό γάλα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet