Χαλάνδρι σε Δράση: Με τις πρώτες καλοκαιρινές μπόρες οι δρόμοι στην πόλη άνοιξαν σαν… χαρτί
Κοινωνία

Χαλάνδρι σε Δράση: Με τις πρώτες καλοκαιρινές μπόρες οι δρόμοι στην πόλη άνοιξαν σαν… χαρτί

Για «προχειρότητα στα έργα που συντελούνται με χρήματα δημοτών» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, με αφορμή τις ζημιές που προκλήθηκαν στους δρόμους του Συνοικισμού Χαλανδρίου ύστερα από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Το υλικό που καταθέτει σήμερα η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση από την περιοχή του Συνοικισμού Χαλανδρίου αποδεικνύει καθαρά τη προχειρότητα που συντελούνται έργα –με χρήματα των δημοτών- από τον Δήμο Χαλανδρίου. Και το κυριότερο; Τον μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας που προκαλείται για τους πολίτες.

Μιλάμε, κυριολεκτικά, για πραγματικούς “κρατήρες των δρόμων”, οι οποίοι εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια των Χαλανδραίων που ζουν εκεί και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις στη δημοτική αρχή να διορθωθεί το πρόβλημα ακούν την απάντηση ότι δεν ευθύνεται ο Δήμος, αλλά η ΕΥΔΑΠ.

Η επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση Κρίστη Αγαπητού, στην οποία απευθύνθηκαν οι δημότες ώστε να μη “κλείνουν” οι τρύπες στους δρόμους, με… κάδους σκουπιδιών, είχε σχετική επικοινωνία με την ΕΥΔΑΠ, η οποία απάντησε ότι η ευθύνη ανήκει- δυστυχώς- στον Δήμο Χαλανδρίου.

Πολλά εν ολίγοις: Μόλις με τις πρώτες καλοκαιρινές μπόρες οι δρόμοι στο Χαλάνδρι άνοιξαν σαν …χαρτί. Εύλογα, λοιπόν, αναρωτιέται ο καθένας: “Τι πρόκειται να γίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας, που πλησιάζουν σύντομα;”.

Οι πολίτες του Χαλανδρίου κ. Ρούσσο ζητούν λύσεις στα προβλήματα τους και όχι μετάθεση ευθυνών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet