Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της κοινότητας Ρομά από το Κέντρο Κοινότητας Χαλανδρίου
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της κοινότητας Ρομά από το Κέντρο Κοινότητας Χαλανδρίου

Περίσσεψαν τα γέλια, η χαρά και το κέφι στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Χαλανδρίου για τα παιδιά της Κοινότητας Ρομά το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

Στη γιορτή, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά παρακολούθησαν μια παράσταση Καραγκιόζη και στη συνέχεια απόλαυσαν το φαγητό και τα γλυκίσματα που τους προσφέρθηκαν και δέχτηκαν με περισσή χαρά τα δώρα των διοργανωτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η κ. Αλεξάνδρα Καραγιάννη, εκ μέρους του γραφείου του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πολιτικής, Κώστας Ευθυμίου, o αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Διοικητικών Υπηρεσιών, Σέργιος Γκάκας, και η δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη για τα ΚΑΠΗ, Ευγενία Κατούφα. Τις ευχές τους για τις γιορτές έστειλαν η Ένωση Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών και Συνεργατών και η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ρομά «Ελλάν Πασσέ».

Στην εκδήλωση εκτέθηκαν και τα έργα των παιδιών του καταυλισμού Ρομά, δράση την οποία υλοποίησαν το Κέντρο Κοινότητας –Παράρτημα Ρομά και η «Σχεδία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet