Εργασίες ανακαίνισης σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Εργασίες ανακαίνισης σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται  οι εργασίες στους Α΄, Β΄ και ΣΤ΄ Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου για να υποδεχθούν τα παιδιά τη νέα σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εργασίες:

  • Στον Α΄ Παιδικό Σταθμό γίνεται αλλαγή διαμερισματοποίησης των αιθουσών του Α΄ ορόφου, τοποθέτηση δαπέδων laminate στις αίθουσες κύριας χρήσης, ανακατασκευή χώρου κουζίνας, ξύσιμο και βάψιμο ισογείου. Θα ακολουθήσουν η τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας στους εξωτερικούς χώρους και η επισκευή της περίφραξης.
  • Στον Β΄ Παιδικό Σταθμό δημιουργείται χώρος γραφείου, επισκευάζονται οι οροφές και ο εμφανής οπλισμός και βάφονται όλοι οι χώροι του κτηρίου. Θα ακολουθήσει η αναμόρφωση του χώρου κουζίνας, η αντικατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών και εξωτερικό βάψιμο.
  • Στον ΣΤ΄ Παιδικό Σταθμό, αφού ολοκληρώθηκε η παραλαβή εξοπλισμού αξίας 60.000,00 ευρώ, ολοκληρώνεται η αντικατάσταση της κουζίνας και οι διαχωρισμοί στον υπαίθριο χώρο.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χαλανδρίου «οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν άμεσα και να φιλοξενήσουν τα μικρά παιδιά σε ένα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον και αυτή τη σχολική χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet