Το Κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου υποδέχεται το Καραβάνι Αλληλεγγύης
Κοινωνία

Το Κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου υποδέχεται το Καραβάνι Αλληλεγγύης

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου υποδέχεται το Καραβάνι Αλληλεγγύης από τη Γαλλία το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Χαλανδρίου.

Τα κοινωνικά ιατρεία στηρίζονται, τόσο ηθικά όσο και υλικά, από τις προσφορές και δωρεές των αλληλέγγυων ανθρώπων, από τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και από πολλές χώρες. Ιδιαίτερα στη Γαλλία, 26 συλλογικότητες από όλη τη χώρα ετοιμάζουν εδώ και πολλούς μήνες αυτή την αποστολή του Καραβανιού Αλληλεγγύης, που ήδη έχει αναχωρήσει από τη Λυών, θα φθάσει Ηγουμενίτσα και αφού επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο θα καταλήξει στην Αθήνα.

Το Καραβάνι Αλληλεγγύης στο Κοινωνικό Ιατρείο ΧαλανδρίουΤην εκδήλωση υποδοχής οργανώνει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου εκ μέρους όλων των ιατρείων που συμμετέχουν στο Συντονιστικό των Κοινωνικών Ιατρείων της Αττικής, τα οποία και θα παρευρίσκονται το Σάββατο στο Χαλάνδρι.

Η εκδήλωση θα είναι πολύ σύντομη και θα περιλαμβάνει:

  • Σύντομη προσφώνηση εκ μέρους του Ιατρείου Χαλανδρίου και μετάφρασή της στα γαλλικά.
  • Μουσική από μουσικό σύνολο της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου.
  • Κεράσματα προς τους φιλοξενουμένους μας που θα έχουν ετοιμαστεί από τα μέλη του ιατρείου μας.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Ιατρείου «εκ μέρους του ιατρείου είναι προσκεκλημένοι όλοι όσοι συνεχίζουν να αγωνίζονται, με όποιο τρόπο οι ίδιοι επιλέγουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet