Χριστούγεννα με τη Μεικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ στα… Μελίσσια
Κοινωνία

Χριστούγεννα με τη Μεικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ στα… Μελίσσια

Την  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (17 Νοέμβρη & Αγίου Γεωργίου, Μελίσσια) οι Μεικτές Χορωδίες Τρίτης Ηλικίας 60+ του Δήμου Χαλανδρίου, Γ’ ΚΑΠΗ Μελισσίων και η Χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου θα μας ταξιδέψουν μελωδικά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου, η Δημοτική Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ αποτελείται από 50 μέλη που με αγάπη για τη ζωή και το τραγούδι, συνεργασία και σεβασμό, τραγουδούν όλα σχεδόν τα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου σε μονόφωνες, δίφωνες και τρίφωνες επεξεργασίες.

Αφιερώματα στο παραδοσιακό τραγούδι, σύγχρονα και έντεχνα τραγούδια, αλλά και τραγούδια μιας άλλης εποχής, όπως οι καντάδες, είναι μερικά μόνο από τα είδη τα οποία έχει ασχοληθεί. Την προηγούμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας στον Δήμο Χαλανδρίου όπου και παρουσίασε ένα μεγάλο αφιέρωμα με υπέροχα τραγούδια, αλλά και κείμενα που αφορούν στο είδος και την εποχή των τραγουδιών.

Επίσης, έχει πραγματοποιήσει πλήθος παρουσιάσεων σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου, ιερούς ναούς, καθώς επίσης και στον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο συνεργασίας χορωδιών τρίτης ηλικίας.

Στις 13 Νοεμβρίου 2016 συμμετείχε στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ, το οποίο έγινε στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης, με τη συμμετοχή χορωδιών απ’ όλη την Αττική.

Από τον Οκτώβριο του 2014  τη χορωδία διευθύνει η Ρία Θεοδώρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet