Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΕΠΑΨΥ με συγκέντρωση ειδών για τα παιδιά
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΕΠΑΨΥ με συγκέντρωση ειδών για τα παιδιά

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΠΑΨΥ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου.

Η φετινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των εργαζομένων του Φορέα και όσοι παραβρέθηκαν σε αυτήν κατάφεραν να «κλέψουν» λίγη από την παιδικότητά τους για να υποδεχθούν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από το πρόγραμμα της εκδήλωσης δε θα μπορούσαν να λείπουν οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, όπου όλα τα παιδιά άφησαν ελεύθερη τη φαντασία τους και δημιούργησαν. Καθοδηγητές τους στο «ταξίδι» αυτό μέλη από το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης «Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια».

Στη συνέχεια, το «Θέατρο Ημέρας»… παρέσυρε τους μικρούς ήρωες της παρέας σε ένα εορταστικό θεατρικό παιχνίδι, όπου το κάθε παιδί υποδύθηκε τον δικό του ρόλο.

Η εκδήλωση είχε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, χαρακτήρα αλληλεγγύης και προσφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι του Φορέα συγκέντρωσαν είδη ανάγκης για παιδιά που μας χρειάζονται.

Ο Φορέας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Δήμο Χαλανδρίου για τη διάθεση του χώρου, αλλά και στους χορηγούς του, που προσέφεραν προϊόντα για το μπουφέ της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet