Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Χαλανδρίου
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Χαλανδρίου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και θα περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων και δρώμενων που επιμελήθηκαν τόσο γονείς και δάσκαλοι του σχολείου όσο και εκπαιδευτικοί των απογευματινών δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 – Έναρξη της γιορτής.
12:00 – Τα παιδιά της χορωδίας της κας Ρούλας Κανελλοπούλου θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
12:15 – Η κα Κατερίνα Γερολυμάτου από τον Σύλλογο Γονέων και η δασκάλα κα Μπέσυ Σπανοδήμου θα παίξουν μαζί στο πιάνο χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
12:30 – Τα παιδιά που συμμετέχουν στο τμήμα παραδοσιακών χορών, υπό τη διδασκαλία της κας Κατερίνας Κατσουλιέρη, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
13:30 – Οι δασκάλες κα Αργυρώ Φανουργάκη και κα Λένα Αργύρη θα ζωντανέψουν παραμύθια των Χριστουγέννων.

Θα υπάρχει μπουφές με καφέ, χυμοί και γλυκίσματα για γονείς και παιδιά. Και φυσικά το καθιερωμένο bazaar με παιχνίδια, βιβλία, γλυκά, κοσμήματα, είδη δώρων αλλά και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών, που επιμελήθηκαν οι δασκάλες κα Ελεάνα Χαβιάρα και κα Μαρία Φασουλάκη. Τέλος, στο παζάρι θα πωλούνται οι κουραμπιέδες που έφτιαξαν τα παιδιά της Γ2 τάξης μαζί με τη δασκάλα τους κα Φανουργάκη.

«Σας περιμένουμε όλες και όλους» αναφέρει στην πρόσκληση ο Σύλλογος Γονέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet