Συναντήσεις Γ. Καραμέρου για θέματα του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Συναντήσεις Γ. Καραμέρου για θέματα του Δήμου Χαλανδρίου

Σειρά συναντήσεων για κρίσιμα θέματα του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Μπαλάφα, για το θέμα του καταυλισμού των Ρομά στο Νομισματοκοπείο, όπου συμμετείχαν και ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, η αντιδήμαρχος οικονομικών Χαλανδρίου Έλενα Χριστούλη, η τελούσα χρέη γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Καλλιόπη Καρδαμίτση, η κα Πελαγία Αναστασιάδου από το τμήμα Κοινωνικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και η σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Χριστίνα Χαλιλοπούλου.

Ήταν η δεύτερη σύσκεψη μέσα σε έναν μήνα, καθώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εκπονείται πλέον συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικής επανένταξης και μόνιμης στέγασης των Ρομά με τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων από τον υφυπουργό κ. Μπαλάφα.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 ο  κ. Καραμέρος συνοδευόμενος από μηχανικούς της Περιφέρειας επισκέφτηκε τον Δήμο Χαλανδρίου όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ενταγμένα στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας έργα του Δήμου, με προτεραιότητα στα έργα ομβρίων και αντιπλημμυρικών.

Ο κ. Καραμέρος συζητώντας με τον δήμαρχο Σ. Ρούσσο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Γερολυμάτο χαρακτήρισε το 2016 «έτος σταδιακής υλοποίησης των ενταγμένων έργων» και ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου την ταχύτερη κατά το δυνατόν σύναψη των προγραμματικών συμβάσεων για την εκτέλεση των έργων ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet