Υπέροχες μελωδίες από τη Χορωδία της ΕΡΤ για… καλό σκοπό
Κοινωνία

Υπέροχες μελωδίες από τη Χορωδία της ΕΡΤ για… καλό σκοπό

Με μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία αλλά και αθρόα προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε η συναυλία της διεθνώς αναγνωρισμένης χορωδίας της ΕΡΤ που οργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα του ιδρύματος Π. Ζήση στο Χαλάνδρι.

Υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη και με τον Θάνο Μαργέτη στο πιάνο η χορωδία της ΕΡΤ παρουσίασε το ανανεωμένο πρόγραμμά της με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών εισπράττοντας έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώθηκαν για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου
Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώθηκαν για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου

Οι θεατές αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος τόνισε ότι «η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και ο αγώνας για να δοθεί στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας ελπίδα και χαμόγελο είναι πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής».

Η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και καλύφθηκε δημοσιογραφικά από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

O Δήμος Χαλανδρίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ΕΡΤ, το ίδρυμα Π. Ζήση και τα ζαχαροπλαστεία Γκέκα για «τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει με σκοπό την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet