Γάλλοι ακτιβιστές επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου
Κοινωνία

Γάλλοι ακτιβιστές επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 αντιπροσωπεία Γάλλων ακτιβιστών του «Αριστερού Μετώπου» από το St. Maximin της Γαλλίας.

Η συλλογικότητα της γαλλικής πόλης έχει αδελφοποιηθεί με το Ιατρείο και με τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργανώνει στηρίζει τις δράσεις του. Πρόσφατη δωρεά τους θα χρηματοδοτήσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την αναβάθμιση του Οδοντιατρείου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η τρέχουσα κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία, καθώς και οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία στη χώρα μας, αλλά και τις δράσεις του κινήματος των Κοινωνικών Ιατρείων.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου υποδέχθηκε τους Γάλλους ακτιβιστές με κεράσματα κι εκείνοι ανταπέδωσαν με δώρα προς το Ιατρείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με τη δύναμη της αλληλεγγύης και με τη στήριξη των ανθρώπων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης συνεχίζει με αισιοδοξία, γιατί οι συνθήκες που μας γέννησαν συνεχίζουν να υπάρχουν».

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου προσφέρει δωρεάν ιατρική, φαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία διάκριση. Λειτουργεί καθημερινά 17:00 – 20:00 και Σάββατο 11:00 – 13:00, Αισχύλου 28 (απέναντι από τη ΔΟΥ), τηλέφωνο για ραντεβού 210 6894973 κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet