Εκδήλωση για την 71η επέτειο από την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας
Κοινωνία

Εκδήλωση για την 71η επέτειο από την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας

Εκδήλωση με τίτλο «Ένα τραγούδι για μας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου (Παπάγου 7).

«Ένα τραγούδι για μας»Το Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης «Avantgarde» γιορτάζει, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του, «την 71η Επέτειο της νίκης του σοβιετικού λαού και των λαών της Ευρώπης στον πόλεμο κατά της φασιστικής Γερμανίας».

Μετά από τους επίσημους χαιρετισμούς ακολουθεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα τραγούδι για μας» του Κέντρου Πολιτισμού και Ανάπτυξης «Avantgarde», στο πλαίσιο του Κοινού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας, με συμμετοχή των ηθοποιών Χρήστου ΛάβνουΕιρήνης Καζάκου και Βασίλη Κουκαλάνη.

Φιλική συμμετοχή: Κοραλία Καράντη.

Θα παρευρεθούν ο πρεσβευτής – σύμβουλος της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Ολέγκ Μπρεντίχιν, μέλη του Διπλωματικού Σώματος και του Συντονιστικού Συμβουλίου Ρώσων Συμπατριωτών στην Ελλάδα, ενώ τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο κ. Τ. Καντάρια, εγγονός του θρυλικού Μελίτονα Καντάρια, που ύψωσε τη σημαία της Νίκης πάνω από το Ράιχσταγκ τον Μάιο του 1945.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet