«Επίσκεψη» βανδάλων στον Δήμο Χαλανδρίου
Κοινωνία

«Επίσκεψη» βανδάλων στον Δήμο Χαλανδρίου

Την καταστροφή των οργάνων της προσφάτως ανακατασκευασμένης παιδικής χαράς στον Συνοικισμό, την παραβίαση της περίφραξης του Αθλητικού Κέντρου στην οδό Αποστολοπούλου, αλλά και το ξήλωμα του εξωτερικού δικτύου θέρμανσης στα 7ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία στο Κ. Χαλάνδρι καταγγέλλει η δημοτική Αρχή της πόλης.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την πρόσφατα ανακατασκευασμένη παιδική χαρά της οδού Ποταμού Καλαμά στην περιοχή του Συνοικισμού. Η τσουλήθρα που φαίνεται δεν έχει καταστραφεί επειδή κάποιος υπέρβαρος προκάλεσε την αστοχία του υλικού. Έχει γίνει γιατί χτυπήθηκε με βαριοπούλα, η άλλο αντίστοιχο βαρύ και αιχμηρό αντικείμενο.

Επίσης, χθες το βράδυ, παραβιάστηκε η περίφραξη του Αθλητικού Κέντρου «Παπαγιαννόπουλος», στην οδό Αποστολοπούλου, και πετάχτηκαν πέτρες, σωλήνες και μπουκάλια στην κολυμβητική δεξαμενή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Πριν από λίγο καιρό ίχνη πριονιού υπήρχαν σε όργανο παιχνιδιού στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας. Αντίστοιχης λογικής ήταν και η παρέμβαση κάποιων που, μάλλον Σάββατο βράδυ ξήλωσαν, για τον χαλκό όλο το εξωτερικό δίκτυο της θέρμανσης των 7ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων στο Κάτω Χαλάνδρι.

Η Τεχνική Υπηρεσία θα προσπαθήσει το συντομότερο να αποκαταστήσει της ζημιές και να εξασφαλίσει την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet