Ροή Ειδήσεων
Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου»

Νέο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης στον Δήμο

Νέο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης στον Δήμο

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Εμμανουήλ Κρανίδης παρέλαβαν το δεύτερο απορριμματοφόρο ανακύκλωσης ως δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης για τα έτη 2012-2013.

Τα οχήματα αυτά δίνονται ανταποδοτικά στον Δήμο Χαλανδρίου λόγω των πολύ καλών του αποδόσεων στην ανακύκλωση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των δήμων της Αττικής σε κατά κεφαλήν απόδοση, ενώ ο δείκτης αξιοποίησης οχημάτων (συχνότητα δρομολογίων) βρίσκεται στους 20 καλύτερους δήμους της χώρας, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Επίσης από τις αρχές του 2014 ξεκίνησε πιλοτικά πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού σε επιλεγμένα σημεία. Αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος να αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης όπου οι δημότες στη σημαντική πλειοψηφία τους το επικροτούν και συμμετέχουν.

Δημοφιλή άρθρα