Απερίφραστη καταδίκη των φασιστικών επιθέσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Απερίφραστη καταδίκη των φασιστικών επιθέσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου

Κατά πλειοψηφία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου, ψήφισμα που καταδικάζει απερίφραστα τις πρόσφατες φασιστικές επιθέσεις και «αποδοκιμάζει όσους επιχειρούν, με διάφορους τρόπους, να τις “ξεπλύνουν”», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Στο ψήφισμα σημειώνεται ότι «έναν χρόνο μετά την αμετάκλητη καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή επανεμφανίζονται φαινόμενα απρόκλητης φασιστικής βίας στην ελληνική κοινωνία, τα οποία εμμέσως δικαιολογούνται τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και από μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μέσω της παρωχημένης θεωρίας των δύο άκρων».

Το ψήφισμα υπερψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης και των παρατάξεων που συμμετέχουν στη σύμπραξη, Μένω στο Χαλάνδρι και Μπορούμε Όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι, όπως επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου και της παράταξης Χαλάνδρι Ενάντια, οι οποίοι εισήγαγαν και το αρχικό ψήφισμα.

Μειοψήφησε η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, του Γ. Κουράση, ενώ η παράταξη Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, του Μ. Κρανίδη, ψήφισε «λευκό».

Το ψήφισμα για την καταδίκη των φασιστικών επιθέσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet